Reacties klanten    
     

 

December 2017 - Wilma Elbers Grubbenvorst

In 3 weken tijd een droombadkamer gerealiseerd! En...geen moeite was teveel!
TOP.......

 

Februari 2017 - Fam. Linssen Maasbree

Eind vorig jaar heeft Ralph en zijn team prachtig tegelwerk afgeleverd in ons verbouwde huis. Supermooi geworden en alles prima geregeld! Absoluut meer dan tevreden!

 

December 2016 - Fam Maassen Sevenum

Ook voor onze badkamer verzorgde Ralph het tegelwerk, wij zijn super tevreden over de planning, uitvoering en natuurlijk het eind resultaat. We zullen hem zeker bij andere aanbevelen

 

December 2016 - Fam. Stappers

Wij zijn super tevreden over onze nieuwe vloer. prachtig strak gelegd. Ook de badkamer is super mooi geworden. Er word goed overlegd hoe, en wat, en afspraken worden nagekomen. Zeker aan te bevelen.
Bedankt aan jullie allen.

 

November 2016 - Fam. Rijser Grubbenvorst

Ralph en zijn team hebben onze onze nieuwe vloer gelegd. Wat begon als een groot gat is geresulteerd in een prachtige tegelvloer. Van begint tot eind was alles goed geregeld. Afspraken werden nagekomen en er werd netjes gewerkt.

 

Oktober 2016 - Fam. Verstegen Melderslo

Wij zijn helemaal tevreden met onze vernieuwde badkamer, uitgevoerd door de teams van Ralph Smits, Bouwbedrijf Verhaegh Grashoek en Houwen electrotechniek Reuver. Alle drie de bedrijven hebben uitstekend werk verricht door prima vaklui. De gemaakte afspraken zijn 100% nagekomen. Wij vonden het fijn met jullie samen te werken en zullen jullie zeker biij anderen aanraden!!

 

Februari 2016 - Roy Hendrix & Michèle Pisarowitz
In september 2015 hebben Ralph en zijn team ontzettend goed werk geleverd in ons pas gekochte huis. Bovenop de vloerverwarming hebben ze mooie hout-look tegels gelegd met een afwisseling in effecten en breedtes.
Tot slot hebben ze onze WC inclusief nis geweldig afgewerkt.
Voor het advies tot en met het leggen en de afwerking een 10! Top!

 

december 2015 - Mariet Ewalts

Bij ons zijn beneden in het hele huis tegels over tegels gekomen. Wij zijn erg tevreden met het vakwerk. Ondanks dat het op plaatsen erg scheef was heeft het team van Ralph het erg netjes voor elkaar gekregen. Super gewerkt.

 

december 2015 - Jos(é) Alsters - van der Kallen

Prachtig tegelwerk door uitstekende vaklui. Ook garantie aanspraken worden professioneel afgewikkeld en in de dezelfde uitstekende kwaliteit opgeleverd!

 

december 2015 - Fam.van der Borgh

We zijn heel tevreden met de nieuwe vloer in onze gang. Omdat we tegeltjes hadden van 10x10 is het een heel gepuzzel om het toch mooi gelijk te krijgen in ruitverband maar het team van Ralph heeft het heel mooi gedaan zijn blij met het resultaat.

 

oktober 2015 - fam. Peeters

Bestaande tegelvloer in vrijwel het gehele huis opnieuw met 80x80 tegels laten betegelen. Is perfect gelukt. Ziet er strak uit dankzij goede vakmanschap van Ralph en zijn team.

 

mei 2015 - Jo en Ans Baets

Enjoy the difference dit is meer dan waargemaakt van begin tot het eind. Perfect werk geleverd. We willen jou en je team dan ook nogmaals hartelijk danken voor het geleverde vakwerk en we zullen je zeker aanbevelen. En als we in de toekomst nog iets te betegelen hebben word deze klus zeker voor Ralph Smits tegelwerken.

 

april 2015 - fam. Maes

Renovatie badkamer en toiletten erg mooi geworden.goede planning,fijne prettige eerlijke communicatie.mooi tegelwerk.

 

maart 2015 - Evert Franssen
Ralph Smits tegelwerken heeft bij onze nieuwbouw woning het tegelwerk verzorgd. We zijn heel erg tevreden over hun uitgevoerde werk. Ook het overleg en het meedenken van Ralph en zijn medewerkers is als zeer prettig ervaren.

 

januari 2015 - Harold en Lysette van den Heuvel

Bij ons nieuwe huis is beneden alles betegeld, de badkamer en het toilet. Alles ligt er keurig in, we zijn hier er blij mee en krijgen veel lovende reacties. Ook het contact met de werknemers is prettig en er is volop overleg voordat er iets gebeurt. Gewoon top dus.

 

januari 2015 - M.A. Brueren

Super tevreden over Ralph Smits tegelwerken. Men komt alle afspraken netjes na, heeft goede ideeen. Door hun vele ervaringen weten ze altijd wel een oplossing te vinden. Luisteren goed wat de wensen zijn van de klant en vertalen het naar mogelijkheiden cq voeren het uit. De afwerking is schitterend. Je kunt zien dat hier een vakman bezig is.

 

december 2014 - fam. Verheul-Fleerakkers

In 2011 heeft Ralph en zijn team bij ons het gehele tegelwerk, inclusief leistenen vloer, uitgevoerd in onze nieuwe woning. Wij zijn super tevreden over Ralph z'n professionele aanpak. Afspraak is afspraak waarbij het leveren van kwaliteit voorop staat. Drie jaar later genieten wij nog elke dag van super strak tegelwerk en kunnen wij Ralph en zijn team dan ook aan eenieder aanraden. Echte vakmensen met passie voor het vak!!        Harry & Anne Grashoek

 

december 2014 - Annemiek

Eindelijk een echte vakman in huis, niet alleen goed werk maar alles wordt secuur afgeplakt zodat er geen beschadigingen onstaan op de aanwezige parketvloer.

 

november 2014 - fam. Basten-Snetselaar

Hartelijk dank Ralph en crew voor het prachtige tegelwerk; echt vakwerk!
zelfs onze zorgen omtrent het voegwerk werden serieus genomen en zijn helemaal naar onze wens, zeer snel opgelost. Wat fijn dat jullie afspraken nakomen!                           

 

november 2014 - Huub en Beb
Wij willen Ralph en zijn medewerker Ron een compliment maken voor het vakwerk dat geleverd is . Ralph heeft goede iedeeen en een ruime ervaring. Heeft een professionele houding als er iets tegen zit waar hij niet verantwoordelijk voor is. Hij lost het op naar de klant zijn tevredenheid en stelt deze gerust. Hij komt zijn afspraken na en het is perfect opgelost. Wij zeggen zoek je een vakkundig en een betouwbaar bedrijf ga dan naar Ralph Smits

 

maart 2013 - Nicole en Rob
Top werk wat je bij ons geleverd hebt. Je geeft super advies en hebt zeer goede ideeen. Op naar de volgende klus.

augustus 2012 - Fam. Hendrix Grubbenvorst
wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe badkamer en genieten er nog elke dag van. Ralph is een echte vakman,heeft goede ideeen en komt zijn afspraken na. Een prettige samenwerking dus zeker een aanbeveling waard!

november 2011 - Harry en Antoinette
Ralph heeft met zijn team de vloer gelegd van zit/eetkamer, keuken, bijkeuken, toilet, halletje, badkamer, slaapkamer, alsmede wanden toilet en badkamer, en heeft het terras betegeld.
Enkele reacties: prachtig; je kan wel zien dat hier een vakman aan het werk
is geweest; zo strak als een ijsbaan; super. En daar zijn wij het helemaal mee eens! Beslist niet duurder dan een ander is onze ervaring, mooi materiaal van goede kwaliteit; houdt zich aan afspraken. U mag altijd in overleg met Ralph bij ons komen kijken naar een mooi stukje vakwerk. Bedankt jongens, jullie hebben er twee ambassadeurs voor Ralph Smits tegel- en natuursteenwerken bij.

september 2011 - Wim en Hanneke
Ralph, hierbij willen wij jou en je collega`s bedanken voor het perfecte werk wat jullie bij ons geleverd hebben!! Wat ook een compliment waard is, is dat je afspraken nakomt en niets op `de lange baan`schuift door alles direct af te werken. Wij vonden het erg prettig om met jullie te werken en zullen jullie zeker aanraden bij andere personen. Als je je werk wil promoten ben je welkom om bij ons foto`s te maken.

maart 2011 - Karin en Jan
Beste Ralph, Wij willen jou bedanken voor het door jou en medewerkers geleverde werk. We zijn zeer tevreden over de manier waarop de tegels gelegd zijn. We krijgen dan ook continue van iedereen die in ons huis komt complimenten over de tegels op zich en de manier waarop het gedaan is. Wij gaan jou dan ook zeker aanbevelen bij iedereen die een tegelzetter nodig heeft. Wij wensen jou goede zaken.

februari 2011 - Harry en Marieke van Heijst
Al een paar weken genieten we volop van onze nieuwe douche- en badruimte. In alle opzichten een fantastisch mooi gerealiseerd project; dit mede op basis van je goede (technische) adviezen en het briljante tegelwerk dat gelet op de tegelformaten op wand en vloer een onwaarschijnlijk strakke uitstraling heeft. Perfect. Wij zijn er geweldig blij mee! Ralph, Ron en Joey bedankt voor jullie inzet en succes met jullie volgende projecten. Een toekomstige klant kan hier altijd een kijkje nemen.

februari 2011 - familie Boumans
Ben zeer tevreden over het geleverde werk komt al zijn afspraken na en doet ook wat hij zegt. Ben ook te spreken over het meedenken hoe het beter en mooier kan. ben zeer tevreden.

januari 2011 - R. Kamphuis
Sinds vorig jaar wonen wij in ons nieuwe huis met prachtige badkamer, Het tegelwerk is schitterend gedaan, we hadden niet de makkelijkste tegels maar ze zijn perfect verwerkt en gevoegd. we zijn erg blij met onze badkamer. Top mensen en perfect werk!

december 2010 - Luud en Lennie Smets
Ralph en Ron,
wij willen jullie nogmaals bedanken voor de perfecte samenwerking,wij zijn zeer tevreden met de vloeren en wanden in de keuken en WC, we genieten nog iedere dag! Wij wensen jullie fijne Kerstdagen en een succesvol 2011. Bedankt voor de lekkere attentie!

december 2010 - G. Pfennings
Prima werk geleverd. Echt vakmanschap!!Badkamer ziet er geweldig uit! Als we nog eens tegels moeten zetten weten we jullie te vinden.

januari 2010 - familie Eulenpesch
Ruim een jaar na dato nog steeds tevreden, zelfs/ook de kitnaatjes (aan de keukenwand) zitten nog steeds lekker strak. Ook aan klanten binding/reclame doet Ralph, een mooie kerst attentie en dat is extra leuk ook een attentie toen wij de trotse ouders werden van onze derde dochter!

januari 2010 - familie Peeters
Ralph en zijn medewerkers hebben gedaan wat ze beloofd hebben; volgens afspraak in 2 dagen de hal, woonkamer, serre en overkapping geweldig strak betegeld. Het tegelwerk op de wc werd ook netjes afgehandeld. Wij
kunnen hun ten zeerste aanbevelen.

december 2009 - Familie van der Vight
Ook wij zijn zeer te spreken over het geleverde vakwerk van Ralph en Ron. Al het tegelwerk is geworden zoals we gehoopt hadden. Zeer te spreken over de minimale voegjes bij de strakke tegel van de badkamer en wc's. We gaan jullie zeker aanbevelen bij anderen.

november 2009 - Gregor & Rilana
Gehele onderverdieping (hal - wc - huiskamer - kelder onder trap) tegelwerk keurig gelegd en strak afgewerkt. Was een moeilijke klus natuursteen platen van 60 x 60 cm. verschil in dikte, maar door jullie vakmanschap perfect opgelost en achtergelaten. Tot de volgende klus en nogmaals dank heren !

mei 2009 - Jack & Ireen Vossen
Ralph, Ron en andere medewerkers leveren prima vakwerk, onze donkere vloer ligt er echt strak in. Plinten zijn zeer mooi. Aanbevelingen kunnen jullie van ons altijd krijgen.

april 2009 - familie op het veld
Nu mei 2010 genieten wij nog elke dag van de prachtige vloeren. De grote tegels zijn perfekt gelegd.Vakmensen met liefde voor het werk,geweldig ga zo door.

januari 2009 - Patrick en Nicole van Schaik
We willen je graag laten weten dat we echt zeer tevreden zijn over het tegelwerk in onze woning. Badkamer, toiletten, vloeren en garage zien er schitterend strak uit. Prima vakwerk! De afspraken die we maakten zijn allemaal keurig nagekomen. Als het weer nodig zou zijn, weten we je te vinden. We bevelen je graag bij anderen aan.

januari 2009 - J. Voesten
Ralph Smits heeft met zijn mensen onze nieuwbouw betegeld. Dat was bepaald geen makkelijke klus. Niet alleen omdat wij hoge eisen stellen aan het afwerkingniveau maar ook door de door ons uitgezochte groot formaat granieten en keramische materialen. Met veel gevoel voor detail en begrip voor onze specifieke wensen heeft hij de klus gerealiseerd. Wij kunnen stellen dat Ralph Smits Tegel- & Natuursteenwerken niet alleen vakmanschap maar ook meesterschap heeft getoond. De afspraken zijn zorgvuldig nagekomen en ook tijdens de bouw was er nog voldoende ruimte om onze wensen verder aan te passen. Ze bestaan dus nog, jonge ambitieuze vakmensen waarmee je kunt bouwen en op kunt vertrouwen.

december 2008 - H.Reiding
Afgelopen periode is er bij ons door Ralph een schitterende vloer gelegd in groot romaans verband. Dit was een gecombineerde klus, kamer en terras van totaal 100m2. Dit ging gepaard met vakkundigheid en passie voor het vak. Het resultaat is echt zoals afgesproken 100% Kortom een op en top vakman die Ralph. KWALITEIT en tevredenheid.

april 2008 - Eulenpesch
gehele beneden vloer en vloerverwarming gemaakt. Keurig volgens afspraak en voor een goede prijs! Komplimenten

juni 2007 - Schutgens
Onlangs hebben wij onze gehele kelder betegeld. (wanden en vloer)Op zoek naar een vakman kwamen wij terecht bij Ralph Smits. Wij hadden voorheen nog geen ervaring met Ralph Smits, maar de eerste indruk bleek direct de juiste. Alles verliep punktueel en zeer correct. Ook het eindresultaat is geweldig! Bedankt voor alles en tot de volgende keer!

juni 2007 - Martens
Ondanks wij nogal terughoudend zijn met reakties in een gastenboek willen wij toch graag een reaktie geven op het geleverde tegelwerk bij ons. Aangezien de klus, zeg maar gerust een project, qua tegelwerk bestond uit ca. 150m2 turkse marmer en 150 m2 brasiliaanse leisteen zochten we een vakman die verstand heeft van natuursteen, en deze met de nodige vakkennis bij ons kon leggen. De spoeling voor een goede vakman bleek nogal dun. Nou Ralph, we kunnen alleen maar zeggen dat je ons een klasse vloer gelegd hebt.... chapeau! We zijn uittermate tevreden. Je hebt inmiddels wel gemerkt dat we aardig reklame voor je maken. Een aanrader voor het betere tegelwerk.

april 2007 - Slimar bv
Je kwam je afspraken na. In maart een buitenvloer van natuursteen 60x60 leggen. Gezien het gewicht van de tegel geen makkelijke klus en gezien de tijdsdruk een bijna onmogelijke opdracht. Binnen het tijdsbestek de vloer opgeleverd en klasse gelegd. Dat mag toch echt wel vermeld worden in je gastenboek.

 

Schrijf een reactie
     
  naam:
  datum:
  reactie:
     
   

 

 

Webdesign en bouw: Atherius Design - <Multimedia> vormgeving